Doof zijn en een Reanimatie cursus volgen….het kan!

11 november 2019

Doof zijn en een Reanimatie cursus volgen….het kan!

Dit hebben de mensen verbonden aan Stichting Welzijn Doven Drenthe (@SWDD) zeker wel bewezen!

Wat een bijzonder mooie vraag kreeg ik enige tijd geleden. Of er een mogelijkheid bestond een groep dove mensen een Reanimatie cursus aan te bieden? Mijn reactie luidde: Waarom niet, laten we vooral in mogelijkheden denken en een poging wagen. De bereidheid was er immers en de uitdaging ben ik samen met collega @TjeerdHummel op 11 november jl. aangegaan.

Wat zijn we trots op deze kandidaten! Een Reanimatie cursus geheel conform eisen @NRR (Nederlandse Reanimatie Raad). Met dank aan 2 doventolken en @Defibtech voor het lenen van de Lifeline View AED trainer.

Doven of slechthorenden kunnen via de Tolkcontactapp een noodoproep doen bij alarmnummer 112.    https://www.tolkcontact.nl/tolk-app/alarmnummer-112

Helaas is nog niet elke AED geschikt om mee te werken als je doof of slechthorend bent, maar toch zijn er een aantal AED ’s die wél gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan AED’s, met lampjes, pictogrammen en/of een scherm.

Lieve kandidaten, jullie doorzettingsvermogen, andere goedwerkende zintuigen en bereidheid hebben gemaakt dat ons land weer 9 goede Reanimatiehulpverleners rijker is! Dankjulliewel.

Alle berichten Home pagina

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met u opnemen.
  • Velden met een * zijn verplicht.

Mijn gegevens

Silvia EHBO Educatie & Trainingen

Silvia Graat

Tramwijk zz 81

7831 GL Nieuw Weerdinge

KvK: 58236066

Tel: 06 262 76 918